beats by dre cheap

ZARADA PREKO PISANJA CLANAKAAko imate smisla za pisaje clanaka o proizvodima koje koristitie u svakodnevnom zivotu (brendiranim stvarima), obuci, odeci,idealnim mestima za shoping, zabavu, o sportu , muzici, omiljenom restoranu, kaficu, frizerskom salonu, mobilnom telepfonu, o idealnim mestima za putovanje, letovanje, izlet.....Jednostavno o bilo cemu sto vam padne na pamet, a da niste skinuli sa interneta, da je prica jednostavno vase maste delo onda je idaealno da se registrujete na www. oceni.rs. Mozete se REGISTROVATI OVDE sa otvorenim nalogom preko vaseg facebook profila ili pak otvoriti poseban nalog na www.oceni.rs.
Naime kako zaradjujete? Naravno kada napisete neki clanak koji ima vise od 15o reci, ubacite neku sliku ili neki video snmak o tome o cemu ste pisali, dovoljno je da poznajete osnove HTML-a i posaljete clanak. Kada tim www.oceni.rs proceni da je clanak adekvatan za objavu , da slicna tema ne moze se naci jednim klikom na
google i da vec nije pisano o tome na www.oceni.rs onda vas clanak ide na objavu i vi dobijate 100, 200 ili 300 poena u zavisnosti koliko je clanak dobro napisan. Na kraju meseca poeni koje ste zaradili se pretvaraju u dinare i mozete skupiti najvise 1500 dinara i prilikom registracije na broj mobilnog telepfona koji ste upisali a da je PRIPAID BROJ dobijate toliko dinara kredita, koliko ste poena prikupili.
Ja licno sam bila skepticna prema ovom website, i nisam verovala, ali proslog meseca napisavsi svoja 3 clanka i skupivsi poene na ocenjivanje 1 septembra mi je stigla uplata kredita na broj mobilnog koji sam navela prilikom registracije.
Eto idealne prilike za one koji imaju visak slobodnog vremena a vole pisati da zarade.
Napomenucu da ne dobijate svoj link prilikom registracije za registrovanje vasih clanova.

ONLINE ZARADA
http://onlinezaradadodatnazarada.blogger.ba
07/10/2011 23:02