ONLINE ZARADA

Dobrodošli na moj blog- Nadam se da ce Vam koristiti informacije koje budete ovde pronasli i uputiti vas u online zaradu.

09.10.2011.

GIFTING BUX


Giftingbux je jedan od website-va preko kojih mozete zaradjivati. Pre svega trebate otvoriti AlertPay racun ako ga nemate preko koga vam se moze vrsiti isplata. Ako nemate otvoren AlertPay racun mozete ga OTOVORITI OVDE.
ili klikom na banner.

Postavljajuci svoje referral linkove na svom webste-u ili blogu mozete sakupljati referrali koji bi se preko vaseg linka registrovali i na taj nacin donosili Vama proviziju koja se svakodnevno isplacuje, a kada oni postave svoj link, neko ko se preko njega registruje njima ce donositi proviziju i tako se lanac nastavlja do odredjenog nivoa u ovom slucaju isplate idu do 10 nivoa.
Imate opciju za nadogradnju Giftingbux accounta. Ako nemate dovoljno sredstava na AlertPay ili PayPal racun imate ponudjenih nekoliko web site preko kojih mozete obezbediti nedostajuci novac a to su:
1. FreeBux.com
Jedan od website-va za zaradu preko koga mozete dobiti novac kada ga zaradite i isplacuje zaradjenih 20$.

2. MatrixMails.com
Matrica Mails je mesto gde mozete biti plaćeni za klikanje, čitanje, pisanje, prijave, i igranje igara. Placaju Vas 0,50 $ za svakog clana registrovanog preko Vaseg referral linka.Prijavite se kada hocete da Vam isplate i trazite da Vam isplata treba odmah..* NAPOMENA - Ako izaberete "platio za prijavljivanje", primetićete da će pitati za vašu PayPal-a. I onda ih trebate obavestiti da zelite da Vam isplate idu na AlertPay ako u Vasoj zemlji ne funkcionise PayPal, kao sto je slucaj u Serbia.

3. SurveyPanel
Website koji vas placa za besplatno ucesce u raznim anketama. U poslednjih 5 meseci je izvrseno dodavanje novih anketa za testiranje, pa trebalo bi ovaj website povremeno proveravati sto se tice unosa novih anketa. .

4. FreePokerTournaments

I na ovakvim website-vima moze se zaraditi novac, ali to nisu sigurni website-vi za zaradu zato sto vrlo lako mozete izgubiti to sto ste zaradili ako nemate granicu. Ovakvi website-vu su potpuno besplatni.


Klikom na banner mozete izvrsiti registraciju na Giftingbux-u:


Kako radi GiftingBux?

"Posalji poklon za nadogradnju"-na stranici gde saljete poklon gotovine ** ZAPAMTITE - Kada pošaljete svoje darove novac i proviziju, oni zbirno se evidentiraju na GiftingBux-u. Članovima koji su u toku zarada će biti isplaćena narednog dana. Gotovinski pokloni se isplaćuju dnevno. ***
Postoje 5 nivoa clanstva koji se ne mogu preskociti. Postoji 1,50$ naknade nivo za Administratora a troskovi slanja poklona su:
Nivo 1 = $ 1
Nivo 2 = $ 5
Nivo 3 = 10 $
Nivo 4 = $ 15
Nivo 5 = $ 20

Pokloni se mogu posalti nivou iznad a ne mogu se primiti od nivoa koji je iznad vas. I kada se neko od clanova nadogradi vi primate poklon.

U opciji SEnd Gift and Upgrade imate upustva koliko ce stajati slanje poklona i kome mozete poslati poklon tj. njegov username. Kada se odlucite na slanje poklona imate ikonicu za login na ALertPay preko koga ce vam skinuti iznos za slanje a zaradjivacete kada neko nadogradi account i vama posalje poklon.

Osim toga imate dodatne opcije za promociju linka, za advertisers-da postavite i napravite svoj banner i da ga postavite na svoj website , opciju gde mozete uzeti tj. otvoriti svoj website. Preko ovih opcija moze se dosta toga nauciti o osnovnim pojmovima koji su potrebni za online poslove.


ONLINE ZARADA
<< 10/2011 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

KORISNI LINKOVI

MOJI LINKOVI

ZABAVA

DODATNE INFORMACIJE ZA ONLINE ZARADU
SCAM LISTA WEBSITE-ova koji ne ísplacuju

Ptc-investigation.com/ScamList.aspx

DODATNI SAVETI ZA ONLINE ZARADU- nacini promovisanja refferal linka

Dodatnisavetizaonlinezaradu.blogger.ba

SVI POSTOVI NA BLOGU ONLINE ZARADA
Onlinezaradadodatnazarada.blogger.ba